Сб. 27 Квітня 2024

Тренди у взутті: що вибрати на кожен сезон

Мода постійно змінюється, тому, щоб виглядати сучасно, бажано слідкувати за трендами. Особливо це стосується взуття: це та частина образу, що відразу привертає увагу. Модна пара черевиків, що пасує до одягу та фігури, здатна значно покращити зовнішній вигляд. Дізнатися, яке взуття потрапило в тренди поточного року можна, зазирнувши в жіночий каталог бренду Aldo Brue, де зібрані стильні та актуальні моделі.

Зимові та демісезонні черевики

Наймодніше взуття виготовляють з натуральної шкіри та замші або поєднують обидва матеріали в однієї моделі. Консервативним жінкам прийдуться до душі класичні зимові черевики та напівчоботи в стриманих та благородних кольорах:

  • чорні;
  • бордові;
  • коричневі;
  • сірі.

На теплу зиму, пізню осінь та ранню весну доречно буде купити добре відомі моделі:

  • дезерти — низькі елегантні черевики на шнурках та без підкладки;
  • челсі — взуття без застібок, але з еластичною гумовою вставкою.

Окрім шкіряного та замшевого, дуже цікаво виглядає оригінальне взуття, верхня частина якого зроблена з натуральної вовни. Воно трохи нагадує бабусині капці. Такий стиль зараз на пику популярності.

Весняні моделі

Для створення стильного ділового образу добре підходять жіночі дербі та оксфорди. Вони запозичені з чоловічого гардеробу, тому ідеально поєднуються з брючними костюмами, але доречно виглядають і з одягом у стилі casual.

Завжди актуальними залишаються лофери — стильні туфлі на теплу та суху погоду. У них доволі проста конструкція, тому дизайнери привертають увагу кольором. Звісно, можна вибрати стримані бежеві, чорні та пісочні моделі, але набагато цікавіші та оригінальніші яскраві сині, жовті, білі або зелені.

Також у тренді сітчасті мокасини. Вони мають зручну конструкцію, а завдяки перфорації у верхній частині ще й добре пропускають повітря. Тому носити їх можна не лише весною, але й літом.

Шанувальницям спортивного стилю можна запропонувати замшеві кеди та кросівки. Вони виглядають дорого та на відмінно виконують свої функції. Щоб додати стійкості до вологи, потрібно попередньо обробити їх спеціальною пропиткою.

Літнє взуття

Зазвичай у спекотну погоду ногам потрібні легкість та прохолода. Найкраще це забезпечують босоніжки. У поточному році актуальні шкіряні моделі на плоскій підошві, максимально відкриті. Але родзинка сезону — замшеві сліпери, які додають до будь-якого образу нотку аристократизму.

Дизайнери радять, вибираючи стильне взуття, не забувати про комфорт. Адже найкрасивіші ноги — це здорові та доглянуті.


Залишити коментар