Пн. 29 Квітня 2024

Фонд держмайна виставив на аукціон завод на Волині

На Волині виставлено на приватизацію єдиний майновий комплекс Державного підприємства «Нововолинський ремонтно-механічний завод». Основна діяльність заводу – виробництво машин та устаткування для добувної промисловості та будівництва, а також ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення.

Про це повідомляє пресслужба Фонду держмайна України.

Майновий комплекс включає 32 будівлі та споруди загальною площею майже 9,3 тисячі квадратних метрів. Об’єкти розташовані у місті Нововолинськ та селищі Шацьк. Також до комплексу входять земельні ділянки площею майже 3,9 гектара, а також 4 транспортні засоби та спецтехніка.

Стартова вартість – 51,08 мільйонів гривень (без урахування ПДВ).

 Також новий власник буде зобов’язаний протягом шести місяців забезпечити погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності, а також не допустити звільнення працівників приватизованого підприємства.

Станом на 31 грудня 2023 року на підприємстві були працевлаштовані 2 особи, а заборгованість по заробітній платі становила 148,5 тис. грн, перед бюджетом – 4461,9 тис. грн.

Аукціон відбудеться онлайн 16 квітня в системі Прозорро.Продажі. Прийом заявок триває до 15 квітня.

В Україні вводять тимчасову заборону на риболовлю


Залишити коментар