Сб. 27 Квітня 2024

Підприємці, які ведуть бізнес на прифронтових територіях, можуть отримати грант

Forbes BrandVoice запускає грантову програму з фондом у 5 000 000 грн. для допомоги представникам ММП, які працюють на територіях, близьких до фронту.

Про це повідомляють на сайті програми.

Хто може взяти участь в конкурсі

Податися на участь у грантовій програмі можуть фізичні або юридичні особи – підприємці, що зареєстровані або фактично працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Також запрошуються підприємства, що за підсумками 2023 року мають середньорічну кількість працівників не більше 10 осіб та виторг до 80 млн грн. 

Важливо, щоби бізнес був зареєстрований не пізніше 1 липня 2023 року, щоб його власник вже подав фінансову звітність за минулий рік й був готовий поділитися нею із членами журі грантової програми. 

Етапи відбору

1. Збір заявок. Триватиме з 18 березня по 05 травня 2024 року. Учасники, які відповідають всім умовам, заповнюють анкету, що надходить на розгляд журі.

2. Перевірка та оброблення заявок триватиме до 10 травня.

3. Визначення фіналістів триватиме з 13 до 19 травня. Члени журі оцінюють кожну заявку, що пройшла перевірку, за 10-бальною шкалою та визначають її середній бал. Після цього обирають до 30 учасників конкурсу, що виходять у фінал. 

4. Співбесіди з учасниками проходитимуть до 10 червня. В цей час журі проводить 15-хвилинні онлайн-зустрічі з фіналістами грантової програми. За результатами співбесід члени журі повторно оцінюють учасників за шкалою від 1 до 10 та визначають середній бал кожної заявки, який і стане підсумковим результатом кожного учасника.

5. Визначення переможців проєкту та оголошення результатів грантової програми на церемонії нагородження – 26 червня. 

Журі обере 15 переможців грантової програми та розподілить між ними грошовий фонд у розмірі 5 000 000 грн. Учасники матимуть змогу отримати гранти в розмірі 200 000, 300 000 або 500 000 грн залежно від середнього бала, який здобуде їхня заявка на участь у конкурсі, та витратити ці кошти на розвиток і масштабування власної справи.

Подати заявку можна тут.

Аграрії отримають гранти на виробництво дронів


Залишити коментар