Сб. 27 Квітня 2024

Огляд житлового комплексу “Barkey”

Жити посеред Києва, в невеликому житловому комплексі із закритою спільнотою сусідів, де застосування екологічних технологій займає провідне місце звучить як мрія, чи не так? Вона стає реальністю завдяки клубному будинку “Barkey”, який розташувався в Печерському районі Києва.

Єднання з природою посеред бурхливого міста

ЖК “Barkey” – це невеликий клубний будинок на 4 поверхи, проте він увібрав у себе всі зручності сучасності. Найперше, що заслуговує на повагу – це застосування розробниками екологічних ідей та технологій для свого проєкту, що говорить про піклування про навколишнє середовище та здоров’я своїх мешканців.

Однією з ключових особливостей є використання геотермальних помп “Entheos”, які витягують теплову енергію з повітря, ґрунту та ґрунтових вод. Ця технологія дозволяє ефективно використовувати природні ресурси для опалення будинку й нагрівання води, що значно знижує залежність від зовнішніх енергоресурсів і тарифів на них.

Система опалення, яка використовується у будинку, базується на розведенні теплових труб всередині стін. Такий підхід дозволяє обійтись без традиційних радіаторів, створюючи рівномірний розподіл тепла по всьому приміщенню. Крім того, система забезпечує охолодження приміщень влітку, не змінюючи при цьому іонний склад повітря, що сприяє створенню комфортного мікроклімату в апартаментах.

Купити квартиру в Києві на Печерську в більшості людей асоціюється з шумним мегаполісом, проте чи вважали ви можливим віднайти спокійний куточок просто посеред міської метушні? ЖК “Barkey” створив такий простір для своїх майбутніх покупців, які планують поєднувати баланс між внутрішнім спокоєм і динамічним ритмом міста.

Усього 7 хвилин у вас займе дорога до Печерська, і 5 хвилин до проспекту Валерія Лобановського. Вирішивши орендувати квартиру в цьому масиві вам буде доступна вся зручно продумана інфраструктура центрального району, серед якої:

  • кафе й кав’ярні: “Гостідзе”, “Coffee Shop”, “Pizza Day”, “Чорноморка”
  • магазини, супермаркети: “Фора”, “АТБ-Маркет”, “Novus”, “ROZETKA”
  • заклади освіти: Заклад дошкільної освіти №714, Дитяча музична школа №33 імені В. Пухальського, Київський національний університет будівництва й архітектури, НАВСУ
  • медичні установи: Київська міська клінічна лікарня №4, медичний центр “Медбуд”, Пологовий будинок№5, “Добробут”

Не менш важливим є те, що житловий комплекс “Barkey” попіклувався про зручності для людей з обмеженими можливостями: ширші двері у квартирах та загальних просторах, ліфти, які мають достатньо вільного простору, безбар’єрні шляхи між будівлями, ігровими майданчиками – усе спроєктовано до найменших дрібниць.

Доступний широкий спектр вибору варіантів планувань апартаментів, тому здійснити мрію щодо того аби обрати та купити 2 кімнатну квартиру не займе багато вашого часу. Придбана ж нерухомість знаходиться під пильною охороною, які здійснюється цілодобово. Для стовідсоткової безпеки мешканців були застосовані додаткові заходи серед яких використання вхідних дверей з максимальною кількістю ребер жорсткості, які запобігають злому.

Просторий підземний паркінг на території масиву гарантує незрівнянний комфорт мешканцям комплексу зі своїми автомобілями, а, якщо до вас завітають гості, то не варто перейматися за їх транспорт, тому що для нього створено окрему гостьову стоянку. Кваліфіковані фахівці агенції нерухомого майна T.H.E. Capital допоможуть вам придбати апартаменти у клубному будинку “Barkey”.


Залишити коментар