Пн. 29 Квітня 2024

Крафтова сироварня на Рівненщині влаштовує день відкритих дверей

15 березня відбудеться демонстраційний показ-відвідування крафтової сироварні ФГ «Молочна ферма», що знаходиться у с. Здовбиця, Рівненська обл.  Ціль події – перетворити теорію у живий досвід для учасників.

Під час заходу учасники отримають унікальну можливість познайомитися із процесом і тонкощами виробництва молочної продукції під ТМ «Сімейні молочні ферми».

Крім того, учасники заходу зможуть побачити інженерно-технічі рішення сироварні, дізнатися про технологічні особливості виробництва розсільних сирів, а також продегустувати продукцію крафтового виробника.

Отримати записи вебінарів і дізнатись про умови участі у демонстаційному показі крафтової сироварні ФГ «Молочна ферма»  можна через координатора навчальної програми Ірину Савицьку за тел. 067 214 33 99.

Декілька фактів про сироварню ФГ «Молочна ферма»:

  •     під час виробництва використовується добірне коров’яче молоко екстра-класу із власної промислової ферми та лише натуральні складники;
  •     сироварня працює відповідно до найвищих стандартів якості та має сертифікат HACCP;
  •     асортимент налічує 10 видів сиру, а також молоко, кефір, масло, сметана, йогурти;
  •     крафтова сироварня працює з 2022 року, має потужність з переробки 3 т молока на добу.

Ці заходи проводились за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org.

 


Залишити коментар