Пн. 24 Червня 2024

Томатні млинці з копченим сиром – страва, яка урізноманітнить ваше меню

Звичні млинці можна урізноманітнити, якщо додати в тісто томатну пасту або сік. Приголомшливо смачні млинці, які можуть стати повноцінним сніданком. Ну, а якщо до них приготувати наприклад сирну начинку, то ситими ви будете цілий день! А як їх просто приготувати!

Інгредієнти:

250 мл томатного соку

250 мл молока

2 яйця 1 л цукру

1 ч. ложка солі

200 г борошна

2 ст. ложки соняшникової олії.

4 шт. відварених яєць

300 г копченого плавленого сиру

часник за бажанням

майонез

зелень петрушка

сіль до смаку

Спосіб приготування:

Приготувати млинці: в одній посудині просіяти борошно, додати сіль, вилити молоко, гарно розмішати вінчиком, щоб не було грудочок. У другій посудині з’єднати яйця, томатний сік, цукор, перемішати. Далі з’єднати дві рідини, додати олію, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин.

Приготувати начинку: відварити до готовності яйця, натерти яйця, сир, майонез, додати дрібно нарізану петрушку та видавлений часник. Все гарно перемішати.

Нагріти пательню (бажано для приготування млинців), налити черпаком тісто, просмажити до готовності з обох сторін. Складати на тарілці. На кожний млинець намастити начинку, закрутити в рулет. Перед подачею на стіл кожний млинець перерізати навпіл і викласти гарно на тарілці


Залишити коментар