Пн. 29 Квітня 2024

На аукціон виставили спиртзавод на Чернігівщині

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Холминський спиртовий завод», що на Чернігівщині. Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 20 березня, цінові пропозиції будуть прийматися до 19 березня. Стартова ціна лота — 15,35 млн гривень.

Холминський спиртовий завод — діюче підприємство, що розташоване в смт Холми. Основним видом діяльності якого є дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв. Підприємство знаходиться біля річки Убеді, що є притокою Десни, та має зручну транспортну розв’язку вздовж автомобільного шляху територіального значення Т-2512, повідомляє пресслужба Фонду держмайна України.
ЄМК ДП «Холминський спиртовий завод» привабливий для інвесторів, що планують розвивати діюче спиртове виробництво або мають бажання релокувати бізнес з тимчасово окупованих територій.
До складу єдиного майнового комплексу входить 101 зареєстрована одиниця нерухомого майна. Серед нерухомості: виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди, трансформаторні підстанції, артезіанські свердловини, ємності для зерна, залізничні колії та інше. Також у складі ДП є 16 одиниць транспорту і спецтехніки. Зокрема вантажні автомобілі, причепи, трактори, екскаватор та інше.
У власності спиртзаводу є 192 одиниці рухомого майна, серед якого: обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка, тощо.
Загальна площа шести земельних ділянок під комплексом становить 28,358 га.
Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов’язаний забезпечити погашення простроченої кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги на суму 3,5 млн гривень та не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

Шукайте більше інформації про об’єкт за посиланням — https://bit.ly/3T0xChQ

В Україні зросте інфляція


Залишити коментар