Пн. 29 Квітня 2024

Комбайн у якому можна жити: британець знайшов нестандартний спосіб заробітку

Британський 36-річний фермер Вілл Роутон придбав старенький зернозбиральний комбайн Massey Ferguson та переобладнав його на будинок для відпочинку, який оснащений холодильником, двоспальним ліжком та кухонним столом.

Зазначається, що комбайн фермер придбав за 5000 фунтів, а на ремонт витратив ще 20 000 фунтів. Зараз аграрій здає унікальне місце для відпочинку в оренду подобово за 120 фунтів.

Вілл Роутон витратив 4 місяці, щоб перетворити комбайн на затишний будиночок у своєму кемпінгу. Спочатку фермер витягнув усі робочі частини комбайна, окрім двигуна, щоб згодом загнати сільгоспмашину на свою територію.

Коли всередині Massey Ferguson залишився порожнім, чоловік почав проводити електрику й встановлювати теплу підлогу. Згодом він поставив там меблі, серед яких — двоспальне ліжко, кухонна стійка та холодильник, а також лежанка для тварин, яка була побудована зі старих лотків, що використовувались для висадки картоплі. Вікна були зроблені з перероблених кришок від зернових люків.

За словами аграрія, модернізація була тяжкою роботою, і він зіткнувся з деякими проблемами, пов’язаними з погодою. Але після кількох місяців наполегливої праці перетворення увінчалися успіхом. Тепер у будинку можуть розміститись до 4 гостей. Поруч із будинком знаходиться блок комунальних зручностей з туалетами та гарячим душем. Комбайн-будинок орендували вже багато людей, серед яких були та пари, і сім’ї.

Кемпінг з комбайном розташований за 11 км від приморського м. Скегнесс, що в Англії.

Теля, яке народилося двома обличчями, вже живе 10 днів


Залишити коментар