Пн. 29 Квітня 2024

На аукціон виставили спиртовий комбінат у Полтавській області

Фонд державного майна України оголосив аукціон з приватизації ЄМК ДП «Лохвицький спиртовий комбінат», що на Полтавщині.

Про це повідомляють на facebook сторінці ФДМУ.

Торги  відбудуться у систему Prozorro.Продажі 6 березня, цінові пропозиції приймаються до 5 березня. Стартова ціна лота — 11,33 млн грн.

Лохвицький спиртовий комбінат — підприємство харчової промисловості у місті Заводське. Гігант, який комплексно переробляв цукровмісну мелясу на спирт, дріжджі, діоксид вуглецю. Актив має перспективне місце розташування з вдалою транспортною розв’язкою, великі виробничі потужності та загальну площу нерухомості. Також у підприємства є обладнання та транспорт.

Об’єкт підійде для багатьох категорій інвесторів, оскільки виробництво підлягає відновленню. Також на базі ДП можна створити переробне підприємство або релокувати бізнес з тимчасово окупованих територій.

До складу єдиного майнового комплексу входять 107 зареєстрованих одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо). Також є 32 одиниці інженерних споруд. Загальна площа об’єктів нерухомості становить 28,6 м², всі активи розташовані на Полтавщині у Миргородському районі. Також у підприємства є 21 одиниця транспорту і спецтехніки, зокрема вантажні автомобілі, трактори, причеп та тепловоз.

Загальна площа п’яти земельних ділянок під комплексом становить 19,7179 га.

 

 


Залишити коментар