Нд. 28 Квітня 2024

Українські підприємці можуть отримати грант на майже 10 тисяч євро

У межах програми EU4Busines за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни. Це вже друга хвиля підтримки українського бізнесу від ЄС та Німеччини у рамках грантового конкурсу для 100 ММСП з початку 2024 року. 

Про це повідомляє Урядовий курʼєр.

“Вітчизняні підприємства працюють в надзвичайно складних умовах постійних ракетних обстрілів, блекаутів, розірваних ланцюжків постачання, нестачі людських ресурсів. Тому ми вдячні нашим партнерам за грантову підтримку українських підприємців, що дає їм можливість розвиватись, модернізувати виробництво, збільшувати експортний потенціал”, – зазначила заступник Міністра економіки України Надія Бігун.

Подати заявку на отримання гранту можна з 28 лютого до 24 березня 2024 року за посиланням: https://100grants4smes.net.ua. Дані збирає та опрацьовує ГО EasyBusiness («Легкий бізнес»).

До участі у конкурсі запрошуються ММСП, що працюють в сферах:

  • переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість);
  • креативних індустрій;
  • логістики та транспорту;
  • інших секторів з потенціалом експорту або створення інновацій (наприклад, освітні та медичні послуги).

В Україні зріс експорт готових харчових продуктів


Залишити коментар