Сб. 27 Квітня 2024

Найкращі пози для сну, які збережуть стосунки

Щоб добре відпочити та виспатись у ліжку, яке ділите з партнером, важливо знати, в якій позі спати.

Ці пози для сну настільки прості, що ви можете робити їх із закритими очима — і вони можуть принести користь як вашому здоров’ю, так і вашим стосункам, пише nypost.

Експерт з пози сну Джеймс Лейнхардт опублікував відео в TikTok, у якому показує три найкращі пози для сну для пар, які хочуть добре відпочити.

Лейнхардт, засновник компанії з виробництва матраців і подушок, сказав, що ці пози не тільки тримають ваш хребет рівним, але деякі навіть викликають викид “гормону кохання” окситоцину і можуть покращити час вашого подружжя.

Мрійник

“Секрет щасливих стосунків може полягати в позиції, яку ви не пробували. Я роблю це зі своєю дружиною щовечора. Я називаю це мрійником”, — сказав Лейнхардт у відео, коли його дружина Таллула демонструвала позу. У ролику його дружина спить на боці з подушкою між колінами, аж до гомілок.

Плечі, стегна, коліна та щиколотки розташовані одне на одному, щоб хребет був гарним і прямим, сказав він про переваги цієї пози для здоров’я хребта.

Він стверджував, що вони обидва не тільки отримують потік гормонів щастя, але й “отримують те, що ми називаємо нейтральним відпочинком хребта”.

Спина до спини

Ця позиція схожа на позицію сновидця, але замість того, щоб обіймати свою половинку, обидва члени пари сплять на боці обличчям назовні. Він сказав, що це ідеальна позиція, якщо він свариться зі своєю дружиною.

Солдат

Положення, в якому люди лежать на спині з руками на боках, зазвичай називають “солдатом”. Це положення ідеальне, щоб забезпечити оптимальне здоров’я хребта та хороші стосунки.

“Хто не може лежати на боці і хоче лежати на спині, це також хороша поза. Підкладіть подушку під коліна і тоді ви зможете просто взятися за руки”, — пояснив він.

Ці поради потенційно можуть запобігти парам пережити розлучення уві сні, спати в іншій кімнаті чи іншому ліжку.

А для пар, які випробували будь-яке положення для сну, але продовжували сваритися за ковдру, вони можуть додати скандинавський метод сну до своїх хитрощів.

Ця практика включає в себе придбання двох ковдр, щоб один із подружжя не витягував жодної спільної ковдри за ніч.


Залишити коментар