Смачний рецепт домашніх цукерок “Трюфель”
Приготуйте трюфелі вдома! Виходять ще смачніші за магазинні! Тільки натуральні складники: шоколад, масло, вершки, какао і горіхи.
Інгредієнти:
200 г чорного шоколаду
25 г масла
140 мл жирних вершків
3 ст. ложки какао
3 ст. ложки цукрової пудри
25-30 штук фундука чи інших горішків
Спосіб приготування:
Підсушити горіхи на сковорідці протягом 3-4 хв і відставити. На водяній бані розтопити шоколад. В окремій посудині довести до кипіння масло й вершки та відразу зняти з вогню.
Обережно влити шоколад у вершкову масу, збити її дерев’яною ложкою до густоти. Хай вистигне.
Можна поставити її в холодильник на годину-півтори. Змішати какао з пудрою, формувати за допомогою двох чайних ложок цукерки, всередину кожної класти фундук і обкачувати їх у какао.
Залишити коментар