Як змінилися ціни на мʼясо
Ціни на мʼясо не стоять на місці. Яка вартість і, що здорожчало, а, що навпаки подешевшало, читайте далі.
Ціни на свинину
Ціни на свинину в Україні продовжують зростати, сягаючи 260 гривень за кілограм. Також дорожчає сало – деякі супермаркети продають продукт майже 280 гривень за кілограм. Водночас незмінною вже кілька місяців поспіль залишається вартість яловичини, а курятина порівняно з цінами у вересні взагалі подешевшала.
Про це свідчать дані моніторингу цін від порталу Мінфін.
Ціни на курятину
Станом на 3 жовтня з курятини подорожчали лише цілі тушки – середня ціна зросла із 78,59 грндо 79,90 грн за кіло. А ось цінник на куряче стегно знизився з 107,84 грн/кг до 104,95 грн/кг, гомілки подешевшали з 78,52 грн/кг до 72,45 грн/кг, а філе – з 149,56 грн/кг до 144,60 грн/кг.
Ціни на яловичину
Середня вартість яловичого гуляшу та ребер залишилася на рівні минулого місяця – 245,16 грн/кг та 160,48 грн/кг відповідно. Зазначимо, що м’якуш яловичини утримується на рівні 245,16 грн вже третій місяць поспіль.
Залишити коментар