![](https://tenews.org.ua/wp-content/themes/uanews-te/assets/img/ads/electric-banner-s.gif)
Ковбаса з картоплі смакує по-особливому
![](https://agroter.com.ua/wp-content/uploads/2023/05/kartoplyana-kovbasa.jpeg)
Якщо ви готуєте картопляну ковбасу, ви точно знаєте, яка це смакота. А якщо ні – обов’язково приготуйте, вам неодмінно сподобається! Рецепт зовсім простий.
Інгредієнти:
2 кг картоплі
1 морквина
2 великі цибулини
1 ст. ложка приправи до картоплі
2 яйця
300 г підчеревини
кишки для наповнення
Спосіб приготування:
Сиру картоплю потерти або перемолоти через м’ясорубку (можна половину потерти, а решту порізати дрібними кубиками). Додати потерту морквину і цибулину, сіль, перець, приправу, яйця. Підчеревину порізати і посмажити з подрібненою цибулиною до золотистого кольору. Усе перемішати і начинити тонкі кишки за допомогою насадки для ковбаси. Наповнювати не туго, обов’язково поколоти ковбаски голкою, щоб не потріскали при випіканні. Випікати у духовці до золотистого кольору (при 180 ОС 40 вхв).
Кишки можна купити на ринку або у м’ясних магазинах або відділах. Їх зазвичай продають фасовані по 10 м. Перед використанням їх слід промити у теплій воді. Якщо всі не використаєте – покласти у морозилку.
Залишити коментар