Пн. 29 Квітня 2024

Гранти від Швейцарії можуть отримати молочні ферми, які постраждали від війни

QFTP оголошує конкурс серед надавачів послуг в молочному секторі на здійснення діяльності з відновлення малих та середніх підприємств (МСП) в регіонах, які постраждали від воєнних дій.

Сума індивідуальної підтримки становитиме від 3000 до 5000 швейцарських франків та буде залежати від загальної кількості поданих заявок. Про це повідомляє пресслужба Швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».

Ключова інформація щодо процедури пріоритезації: один надавач послуг може подати більше однієї заявки. Кожну заявку на підтримку буде розглянуто окремо і кількість заявок від одного надавача послуг не може вплинути на кінцеве рішення QFTP щодо підтримки будь-якої з них.Всі запити ранжуватимуться від найвищого до найнижчого на основі системи балів.

Загальна кількість відібраних заявок залежатиме від розподілу бюджету заявників із найбільшою кількістю балів.Команда QFTP має на меті надати підтримку надавачам послуг в молочному секторі, які в свою чергу сприяють відновленню МСП в регіонах, які постраждали від воєнних дій. Зокрема, така підтримка стосуватиметься діяльностей з надання високопрофесійних практичних консультацій щодо відновлення продуктивності стада, надання ветеринарних послуг та покращення якості та безпечності сирого молока.

Пропозиції на участь у конкурсі для надавачів послуг в молочному секторі приймаються на пошту info@qftp.org з обов’язковим зазначенням теми листа: «Заявка на участь у конкурсі для надавачів послуг в молочному секторі».

Подача заявок триває до 18:00 12 травня 2023 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 22 травня 2023 року.


Залишити коментар