Голубці з картоплею – смачна страва під час посту

Cabbage rolls with beef, rice and vegetables on the plate. Stuffed cabbage leaves with meat. Gray concrete table.

Якщо вас цікавлять незвичайні пісні страви з картоплі, варто звернути увагу на цей рецепт.  Він вам обовʼязково посмакує.

Інгредієнти:

2 голівки капусти

2 кг очищеної картоплі

перець, сіль до свого смаку

5-6 цибулин

олія, вода

Спосіб приготування:

З капустин вирізати качани. Дуже важливо, щоб листочки потім добре відділялися.

У високу каструлю налити води, посолити. Коли вода закипить покласти капустину діркою від качана донизу. Накрити кришкою і довести до кипіння. Відділити кожен листочок та обрізати грубі жилки.

500 г картоплі зварити у підсоленій воді. На великій тертушці натерти одну цибулину. Потім всю картоплю, що залишилася (1,5 кг). Це потрібно, щоб начинка під час приготування не потемніла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні бананові оладки роблять з пластівців

Добре розім’яти відварену картоплю. Підсмажити 5-6 цибулин.

Посолити та поперчити натерту картоплю на смак. З’єднати з підсмаженою цибулею та відвареною картоплею. Добре перемішати.
Сформувати голубці з картоплі.

На дно каструлі викласти обрізки з капусти, зверху голубці, накрити залишками від капусти та качанами. Залити холодною підсоленою водою. Голубці з картоплі варяться на маленькому вогні півтори години. Можна зверху додати підсмажену цибулю перед подаванням на стіл.


Залишити коментар