Рецепт “Тирамісу” на новий манер
Цей італійський десерт закохує у себе з першої ложки. Класичний рецепт “Тирамісу” на основі сиру маскарпоне, як наповнювач додається печиво «савоярді», кава та кака. Зазвичай тирамісу подається охолодженим до кави еспресо. Ми ж пропонуємо вам рецепт з простіших інгредієнтів. До речі, у перекладі “Тирамісу” означає “підніми мене”.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 г будь-якого пісочного печива
- 200 г нежирного домашнього сиру
- 100 г сметани
- 50 г цукру
- 1 ч. л. кави
- ваніль
- какао
Приготування:
Змішати в блендері домашній сир, сметану, цукор і ваніль до однорідної маси. Приготувати каву (можна звичайну розчинну). Занурюємо печиво на 5 сек. в каву. Потім викладаємо шари з печива і крему, формуємо десерт в скляній чашці. Наостанок зверху треба присипати какао через ситечко. Залишити в холодильнику на ніч.
Залишити коментар