Ліниві голубці для всієї родини: швидкий рецепт
Для таких голубців є одне загальне правило – якнайтонше нашаткувати капусту. Бажано не формувати їх великого розміру та щільно укладати в сковороду.
Інгредієнти
- 500 г фаршу;
- 150 г капусти;
- 70 г рису;
- 200 г сметани;
- 1 ст. л. томатної пасти;
- по 1 шт. цибуля, морква, яйце;
- спеції.
Як приготувати:
Відварити до напівготовності пропарений рис і дрібно нарізати капусту. Нарізати цибулю, натерти моркву та змішати з фаршем, рисом, капустою, яйцем та спеціями. Сформувати тефтелі, щільно викласти в сковорідку та залити сумішшю сметани з томатною пастою та спеціями. Готувати 40 хвилин під кришкою.
Джерело “Сьогодні”
Залишити коментар