Чт. 18 Квітня 2024

Як вплине місячне затемнення на наше життя

Перше місячне затемнення у 2021 році пройде 26 травня. Початок затемнення о 12.44, максимальна фаза 14.18, а закінчення 15.52 за київським часом. Про це повідомляє ukr.media, пише agronews.ua.

Хто зможе спостерігати місячне затемнення в травні 2021: місячне затемнення 26 травня зможуть спостерігати жителі країн Південно-Східної Азії, Австралії, Північної і частково Південної Америки. В Україні місячне затемнення буде недоступне для спостереження, оскільки Місяць в цей час буде знаходиться під горизонтом.

Хоч місячне затемнення відбулося 26 травня, проте його вплив буде відчуватися за три дні до і три дні після. Таким чином, рекомендують проявляти обережність з 23 по 29 травня.

Що не варто робити в дні впливу місячного затемнення:

Не призначайте на ці дні операції, консультації у лікарів, оскільки вам можуть поставити неправильний діагноз, а неправильне лікування погіршить ваше здоров’я.

Не варто вирішувати важливі робочі питання (звільнення, підвищення).

Не рекомендується в ці дні проводити будь-які маніпуляції з власною зовнішністю, починаючи від покупки косметики і закінчуючи зміною іміджу. Вважається, що в цей період смаки людини стають різко протилежними.

Не варто вирушати в далеку дорогу або подорож.

У ці дні варто уникати стресів і перенапруг, також варто відкласти заняття спортом, оскільки є великий ризик отримати травму.

Не рекомендується з’ясовувати відносини, бо є шанс наговорити зайвого або повністю спотворити ситуацію.

У дні впливу місячного затемнення не варто вирішувати фінансові проблеми, не можна давати або брати в борг, дарувати і отримувати дорогі подарунки.

Що можна робити у день місячного затемнення:

Позбавлятися від шкідливих звичок.

Проводити практики очищення тіла, простору, будинку, а також позбавлятися від усього непотрібного і віджилого.

Завершувати справи.

Підбивати підсумки та аналізувати події минулого.


Залишити коментар