Сб. 20 Квітня 2024

«Сто доларів за душу»: така вартість людського паю на Рівненщині

«Сто доларів за душу» – саме така вартість долі людського паю, як з’ясувалося. Нещодавно ми розповідали про «найщедріші» виплати за оренду паїв на Кореччині, що організувала компанія Агроорг, але як виявилося, не все так добре в цій історії.

Жодна афера, що пов’язана із земельними паями та пайовиками не може обійтися без тих хто її вигадав та тих хто її виконає. Тож сьогодні розповідаємо про одну із «героїнь» оборудки із паями.

Компанія Агроорг на разі намагається провести одну з таких на території Корецького та Гощанського району на Рівненщині залучивши до цього одіозну «активістку» Панчук Єфросинію Анатоліївну з села Головниця, що в народі іменують Пронею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підступна щедрість: чому насправді компанія «АГРООРГ» пропонує захмарні кошти орендодавцям Кореччини

Місцеві жителі розповідають, що Пані Проня працюючи на Агроорг не цурається різних методів роботи, від відвертої брехні до погроз. Заманювала ж жінка до співпраці з Агрооргом обіцянками небувалих виплат, проте дуже швидко вся правда стала доступна людям.

Місцеві жителі почали телефонувати до представників ТОВ «Агроорг» з метою з’ясувати, чи справді будуть обіцяні 10 000 грн. за пай, на що отримали відповідь, що ні про які 10 000 грн. за пай не може йти мови.

І дійсно, ніяких десять тисяч гривень, лише 5152 гривні за 4 гектари землі. Саме така орендна плата у ТОВ «Агроорг», що доводить договір оренди, який ми отримали. Чи не найгірша оренда плата в регіоні, чи не правда?

Отож в гонитві за 100$ пані Проня, швидко перетворюється на непорядну людину, що порушує закон.

P.S. А людям потрібно бути обережними в співпраці з пані Пронею, адже її колеги з ТОВ Агроорг не гребують самостійно за людей підписувати договори оренди підробивши підписи, але про це вже наступного разу.


Залишити коментар