Сб. 20 Квітня 2024

На Дніпропетровщині підпалили будинок фермера з метою залякування

Вночі 15 травня в селі Дмитрівка Новомосковського району підпалили будинок фермера Прихдько С.і. з метою залякування, щоб показати землевласникам хто в домі господар і що буде з ними якщо хтось наважится заключити договір оренди з фермерами. Про це повідомив голова Асоціації фермерів та землевласників Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський на своїй фейсбук сторінці, пише agronews.ua.

“Я впевнений, що кримінальна справа по факту підпалу не буде розслідувана, так як і інші кримінальні справи які скоїли ці злочинці. Ті хто це зробив впевнені в своїй безкарності, так як кришуются обласною прокуратурою. Цей злочин, це лакмусова бумага реформ прокуратури та правоохоронних органів про які так нам розповідають державні діячі з екранів телевізорів”,- написав Гайворонський.

Він додав, що страшно уявити собі, що буде коли запрацює ринок землі.

“Тому шановні українці, допоки правоохоронні органи будуть комерційними організаціями, марно надіятися на їх захист, необхідно об’єднуватись в загони самооборони і давати гідну відсіч усім злодюгам які посягають на майно та здоров’я мирних громадян!”,- резюмує Анатолій Гайворонський.


Залишити коментар