Пт. 19 Квітня 2024

1600 доларів США за 1 гектар: Так в Україні продають землю держвласності

апостол160 тисяч доларів за 100 гектарі землі держвласності. Так продають землю на Полтавщині. Вірніше, продають у всіх областях, ціни, правда різні, а тут просто сьогодні попалися правоохоронцям. Але покарані не будуть. Наше недосконале земельне законодавство дає їм таке право і можливість. Про це всі знають. Пише на своїй сторінці ФБ радник міністра МВС Михайло Апостол.

Допоки буде мораторій, допоки є земля держвласності, невитрибувані паі, не успадкована спадщина, землі резерву і запасу будуть у руках чиновника, допоки Держгеокадастр, адміністрації всіх рівнів будуть боротися із земельною мафією і корупцією тільки у соціальних мережах, а з іншої сторони погоджувати всі ці незаконні дії, до того часу буде існувати масштабна корупція і всі земельні питання вирішуватимуться ось таким чином.

Я сотні разів писав, що у нас немає землі держвласності, у нас земля чиновника, яку він продає як власну. Аналогічна ситуація – це відзеркалення по всій державі.

Уже багато років ніхто не хоче рубати курку, яка несе золоті яйця. Думаю, до запуску ринку землі чиновники її роздеребанять повністю.

На даний час за місцем проживання та роботи осіб, у їхніх автомобілях та в адміністративній будівлі Головного управління Держгеокадастру в Полтавській області тривають обшуки.

А у всіх інших областях деребан іде повним ходом.

Михайло Апостол


Залишити коментар