Чт. 25 Квітня 2024

В Україні запроваджено дистанційну реєстрацію ВРХ

ДП “Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин” запровадило послуги доставки засобів ідентифікації та реєстраційних документів ВРХ до власників тварин.

Про це повідомляє пресслужба відомства, передає Agravery.

“Державне підприємство розширило спектр додаткових сервісів для суб’єктів господарювання, зокрема запровадило послуги доставки засобів ідентифікації та реєстраційних документів тварин, що надзвичайно актуально на даний час в умовах дії карантину”, – заявив керівник Київської філії Державного підприємства “Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин” Сергій Бистро.

Також зауважується, що наразі підприємство запроваджує персональні кабінети суб’єктів господарювання для роботи в Єдиному державному реєстрі ветеринарних документів.

Першими користувачами персонального кабінету стали ПСП “Володимирівське” у Харківській області та ПП “Агрофірма “Розволожжя” у Київській області, які зможуть оцінити функціонал та зручності персонального кабінету з метою оформлення заявок на отримання ветеринарних документів.

“Отже, зважаючи на ситуацію із поширення на території України короновірусу COVID-19, вищезазначені господарства вже сьогодні можуть оформляти заявки на оформлення ветеринарних документів дистанційно та отримувати повну інформацію, що стосується їх напрямку діяльності”, – йдеться у повідомленні.


Залишити коментар