Чт. 28 Березня 2024

Фермери Волині роздають задарма вирощену городину

Агровиробники Волині поставили в одному з місцевих магазинів ящики із вирощеною городиною. Однак місцеві фермери нею не торгують – роздають всім охочим без оплати.

Пише  SEEDS.org.ua  за інформацією Волинь-нова.

“Хто бажає і кому потрібно – пригощайтесь! Безкоштовно”, – написано на оголошені, яке розмістили фермери на ящиках із свіжими огірками та редискою.

Чи це соціальна ініціатива підприємців, чи вимушена дія у зв’язку з погіршенням умов для реалізації продукції – не відомо. Місцеві ЗМІ взялися розбиратися з цією благодійною ініціативою.

Однак в умовах карантину, коли багато людей опинилися  без грошей, а фермери не можуть взагалі продати вирощену продукцію, такі акції є непоодинокими.

Нещодавно фермери виставили кілька мішків з редискою на площі Перемоги в Маріуполі. Акція добровільної роздачі редиски закінчилася дуже швидко. Охочих безкоштовно забрати овочі виявилося дуже багато.

Як з’ясували пізніше місцеві ЗМІ, до цього редиску намагалися продати фермери, але це їм не вдалося – товар вирішили просто віддати людям. На такий вчинок фермери наважилися після рейду, який райадміністрація проводила спільно з поліцією.


Залишити коментар