Ср. 24 Квітня 2024

Верховна Рада не прийняла зміни до Держбюджету-2020

30 березня відбулося позачергове засідання Верховної Ради для ухвалення законопроєкту № 3279 про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”. Пише agronews.ua.

Верховна Рада на позачерговому засіданні не прийняла та відправила на доопрацювання законопроєкт № 3279 про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”.

Також 30 березня у стінах парламенту відбулося засідання Погоджувальної ради Верховної Ради, де керівники парламентських фракцій обговорили порядок денний позачергового пленарного засідання парламенту, щодо ухвалення двох життєво-важливих законів.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні за 29 березня звернувся до депутатів: «Наша країна через коронавірус фактично опинилась на роздоріжжі і має два шляхи. Перший – це ухвалення двох життєво-важливих законів. Після чого ми отримаємо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів, у розмірі щонайменше десяти мільярдів доларів США. Це потрібно для стабілізації економіки та подолання кризи. Інакше – другий шлях. Це провал цих законів. Після – занепад економіки і навіть загроза дефолту. Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність».


Залишити коментар