Сб. 20 Квітня 2024

100 га в одні руки: Рада прийме земельний законопроект у понеділок, – Зеленський

МВФ заради чергового траншу наполягає на прийнятті двох законопроектів (про ринок землі та про банки "антиколомойський").

МВФ заради чергового траншу наполягає на прийнятті двох законопроектів (про ринок землі та про банки “антиколомойський”). Про це заявив Президент України Володимир Зеленський після засідання фракції “Слуга народу”, повідомляє кореспондент Аgroreview.com.

“Я виступаю за те, щоб ринок землі Верховна Рада прийняла на позачерговому засіданні в понеділок. Ми дійшли компромісу. Державні землі ми не продаєм. Відкриваємо ринок землі виключно спочатку для фізичних осіб з лімітом 100 га в одні руки. З 2024 року ринок відкриється для юридичних осіб. Таким чином ми отримаємо транш від МФВ в найближчі 15 днів”, – заявив Воллодимир Зеленський.

Також на позачерговому засіданні Рада в понеділок розгляне ще кілька законопроектів щодо боротьби з коронавірусом та зміни до бюджету.

“Там треба дуже ретельно та детально пропрацювати, щоб нікого не образити та щоб не зупинити економіку. І обов’язково, щоб не постраждали наші звичайні люди”, – зазначив Зеленський.


Залишити коментар