Пт. 19 Квітня 2024

Прийняття законопроекту про ринок землі переноситься на квітень

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков виступив із пропозицією провести 17 березня з 8 до 10 ранку позачергове засідання Верховної Ради і розглянути на ньому питання змін до календарного плану роботи Парламенту та законопроект щодо боротьби з коронавірусом, повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Розгляд законопроекту про ринок землі 2178-10 у парламенті переноситься на квітень 2020 року. Підстава – зміна регламенту роботи Ради через карантинні заходи з запобігання поширення коронавірусу, які сьогодні озвучив спікер Дмитро Разумков

«Найближчим часом відповідний законопроект буде внесено на розгляд Парламенту. Ним передбачено цілий комплекс заходів, що прямо допомагатиме різним гілкам влади у боротьбі з коронавірусом», – зазначив він і звернувся до учасників Погоджувальної ради дати дозвіл для запрошення представників інших відомств та установ на позачергове засідання Парламенту.

Щодо змін до календарного плану роботи Верховної Ради Голова Парламенту запропонував змінити черговість пленарних та комітетських тижнів і на період до 3 квітня перейти у режим роботи в комітетах. Таким чином, два пленарні тижні (17-20 березня та 31 березня-3 квітня) перенесуть на пізніший термін.


Залишити коментар