Осінній рецепт: Аджика із слив
Аджику зі слив на зиму готую вже другий рік. Минулого року в нас був великий врожай на сливи. Тому я була в пошуках що приготувати зі слив на зиму. Колега по роботі порадила рецепт аджики зі слив, за що я їй дуже вдячна. Спочатку я поставилась досить скептично до цього рецепту, бо не дуже люблю такі експерименти в стилі “із солодкого солене”))) Як правило, в таких закруток один вирок : “НІХТО НЕ ЇСТЬ”. Тільки не з цією!!!! У мене з”їли все і ще просили! Ну дійсно виходить дуже смачно! Це дуже класний і простий рецепт на зиму! Кисло-солодкий, густий та пікантний соус. Чудово смакує до м”яса чи макаронів. Зверніть увагу, що у даному рецепті немає ні оцту, ні олії, що для мене є великою перевагою. А завдяки спеціям “Хмелі-сунелі”, аджика зі слив надзвичайно ароматна. Ну що ж, готуємо з любов”ю! Чекаю на Ваші враження в комнтарях. Ось фото та відео рецепт.
Як приготувати
Сливи помити, вийняти кістки. Перемолоти. Додати цукор, сіль та варити на маленькому вогні 40 хв. Потім додати часник, перемелену паприку (чилі), томатну пасту та варити, помішуючи ще 20 хв. Вкінці додати приправу “хмелі-сунелі”. Набрати в банки та стерилізувати 10 хв. У мене з цієї порції вийшло 5 банок по 0,5 л.
Смачного!
Залишити коментар