Буряковий салат з часником, кукурудзою та цибулею

Салат з буряка. Фото з відкритих джерел.

Багато людей люблять буряк, але рідко роблять із ним салати просто через тривалий час приготування. Цей овоч вариться дуже довго, але тим не менш, вашої активної участі не потрібно – поставили на плиту і забули.

Інгредієнти:

350 г буряка;

100 г ріпчастої червоної цибулі;

300 г консервованої кукурудзи;

1 зубчик часнику;

петрушка, кріп – за смаком;

сіль, перець – за смаком;

рослинна олія – для заправки.

Спосіб приготування:

Для початку необхідно відварити буряк – залити його холодною водою в каструлі, поставити на плиту і готувати 40-50 хвилин до м’якості. Остудити, нарізати кубиками.

Ріпчасту цибулю почистити, також нарізати кубиками. Часник подрібнити через прес. Усі інгредієнти змішати в одній ємності, додати кукурудзу.

Посолити, поперчити, прикрасити салат подрібненою зеленню, заправити олією, перемішати ще раз і подавати до столу.

Салат з млинців – смачно і просто

 


Залишити коментар