Новорічний салат “Гранат” виглядає дивовижно
На Новий рік готуємо не лише подаруночки, але й цікаві страви, адже так хочеться здивувати рідних і гостей чимось оригінальним. Цей салат готувати дуже просто, а вигляд має дивовижний.
Інгредієнти:
350 г м’якоті яловичини або філе курки
1 гранат
75 г волоських горіхів
75 г майонезу
75 г сметани
1-2 зубчики часнику
1 ч.л. хмелі-сунелі
сіль, перець
1 варений буряк
Спосіб приготування:
Мʼясо відварюємо до готовності (курку ~ 30 хв, а яловичину – 1,5-2 год) та розділяємо на волокна. З гранату знімаємо хвостик та виймаємо зернята.
У глибокій ємності поєднуємо мʼясо, зерна 2/3 гранату, подрібнені горішки, майонез, сметану, часник, сіль, перець та хмелі-сунелі.
Кладемо у глибоку піалу та добре притискаємо. Перевертаємо, знімаємо та надаємо форму гранату. Додаємо хвостик із гранату та покриваємо шаром натертого вареного буряка.
Робимо надріз, дістаємо частину салату, трішки змащуємо майонезом або сметаною та покриваємо зернами гранату.
Залишити коментар