У Франції створили ікру з водоростей
Французький бренд Ancrée випустив першу у Франції розкішну рослинну ікру, створивши її з насіння чіа та водоростей.
Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі навички та інноваційні дослідження.
100% рослинна ікра виготовляється поблизу Парижа з ретельно відібраного насіння чіа з Іль-де-Франс та водоростей з Бретані. Решта інгредієнтів включає соєвий соус, оцет та приправи.
Рецептура не містить добавок чи консервантів. Однак продукт не є безглютеновим.
Засновниці французького стартапу говорять, що насіння чіа надає продукту легкої хрусткої текстури, яка, у поєднанні з солоним та рибним смаком водоростей, пропонує “незабутній смаковий досвід”.
Продукт орієнтований на веганів, флекситаріанців і відданих гурманів, які шукають сталу альтернативу морепродуктам для “закріплення нових харчових звичок”.
Місією Люсіль і Емілі є просування французької кулінарної спадщини, пропонуючи при цьому екологічно чисті варіанти. Зосередженість Ancrée на локальному виробництві та продукції без використання тварин якраз відповідає візії зеленого майбутнього для харчової галузі.
Залишити коментар