Пиріжки “Манзарі” – смаколики, які готують на Вінниччині
Ці пиріжечки на Вінничині називають “Манзарі”. Найсмачніші пиріжки, кажу без перебільшення. Навіть не думайте, а одразу біжіть готувати! Будете дякувати за рецептик!
Інгредієнти:
3 пригоршні борошна
маленький пакетик сухих дріжджів
1 ч. ложка солі
0,5 ч. ложки цукру
1 ст. ложка олії, теплої води (скільки візьме).
200 г кисломолочного сиру
2 варених яйця
невеличкі пучечки кропу і зеленої цибульки
1 сире яйце
сіль, перець
Спосіб приготування:
Тісто: в мисці змішайте сухі компоненти і влийте туди олії. Долити теплої води і замісити не дуже рідке тісто (таке, щоб було густіше, як на оладки). Тоді це тісто покладіть обов’язково в холодильник, десь на годину.
Начинка: в мисці змішати сир, покришені кубиками яйця, порізану зелень, посолити, поперчити і перемішати з сирим яйцем усе, щоб воно об’єдналося.
Тісто має добре піднятися. Дістати з холодильника і ліпити пиріжки. Смажити на добре розігрітій сковорідці, олії не шкодувати.
Залишити коментар