Салат з буряка по-новому – швидкий рецепт для зайнятих господинь
Це один з найуніверсальніших салатів, адже він підійде як до м’яса та птиці, так і до великої кількості страв з риби. Солодкість печеного буряка та фруктові нотки яблука дуже доречні до цієї ароматної домашньої птиці, як і до страв зі свинини. А ще, його люблять діти. Ну і робити такий салат з буряка з яблуком дуже просто, а якщо спекти буряк завчасно, то ще й дуже швидко, повідомляє picantecooking.
Інгредієнти
2 великих буряки, добре помити
1 середнє яблуко, почистити, натерти на тертці з великими дірочками
½ середньої цибулі, почистити, порізати кубиками
2 ст.л. оливкової олії
2 ст.л. лимонного соку
щіпка солі та щіпка цукру
Спосіб приготування:
Буряк загорнути у фольгу й спекти до готовності при температурі 190-200 градусів. Або ж просто відварити до готовності у воді. Остудити, почистити. Натерти на тертці з великими дірочками.
Цибулю помістити в глибоку миску, додати сіль та цукор, перемішати й залишити та 2-3 хвилини.
Додати решту інгредієнтів й добре вимішати усе разом. Залишити на 5-8 хвилин настоятись перед подачею.
Залишити коментар