Рецепт запеченої груші з сиром, горіхами та медом

запечена груша

Фото зі сторінки Марина Дієтолог Онлайн.

Марина Дієтолог Онлайн поділилась рецептом корисного десерту. Це запечена груша з сиром, горіхами та медом.

Харчова цінність

У 100 грамах страви міститься 135 ккал.
Білки/Жири/Вуглеводи: 5.3 / 9.1 / 9.5.

Інгредієнти

  • груша – 2 шт;
  • сир дор блю – 75 г;
  • волоський горіх – 15 г;
  • мед – 5 г.

Приготування

Груші помити, розрізати навпіл і чайною ложкою вийняти серцевину.

Нарізати сир та викласти його у середину груш. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Готовий десерт посипати подрібненими горіхами та полити медом.

Смачного!

Спробуйте приготувати також сливовий пиріг на швидкоруч.

Сливовий пиріг на швидкоруч


Залишити коментар