Рецепт запеченої груші з сиром, горіхами та медом
Фото зі сторінки Марина Дієтолог Онлайн.
Марина Дієтолог Онлайн поділилась рецептом корисного десерту. Це запечена груша з сиром, горіхами та медом.
Харчова цінність
У 100 грамах страви міститься 135 ккал.
Білки/Жири/Вуглеводи: 5.3 / 9.1 / 9.5.
Інгредієнти
- груша – 2 шт;
- сир дор блю – 75 г;
- волоський горіх – 15 г;
- мед – 5 г.
Приготування
Груші помити, розрізати навпіл і чайною ложкою вийняти серцевину.
Нарізати сир та викласти його у середину груш. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Готовий десерт посипати подрібненими горіхами та полити медом.
Смачного!
Спробуйте приготувати також сливовий пиріг на швидкоруч.

Залишити коментар