Рецепт відбивних з кабачків
Смачніші, ніж із м’яса.
Фото з сайту "Сім’я і дім".
Таких відбивних ви ще не їли! Мені вони навіть смачніші, ніж відбивні з м’яса! Приготуйте хоч на пробу – не пошкодуєте!
Інгредієнти:
- 2 кабачки,
- 125 г сиру,
- 4 яйця,
- сіль,
- суміш перців,
- паприка за смаком,
- 100 г сухарів панірувальних,
- 50 г борошна,
- 125 г сметани,
- 50 г майонезу,
- 2 зубчики часнику та кріп.
Кабачки нарізати вздовж на скибочки товщиною до 3-5 мм. Злегка відбити, посолити, поперчити та залишити на 10 хвилин. Для панірування змішати панірувальні сухарі з борошном. Для кляру збити яйця із сіллю, травами, спеціями та паприкою, додати тертий сир і перемішати.
Кожну скибочку кабачка обваляти в сухарях, потім обмочити в клярі з усіх боків. Смажити на сковороді до золотистої скоринки, подати зі сметаною та зеленню.
Спробуйте також: Рецепт салату “Олів’є” з грибами без майонезу.

Залишити коментар