Рецепт відбивних з кабачків

Смачніші, ніж із м’яса.

відбивних

Фото з сайту "Сім’я і дім".

Таких відбивних ви ще не їли! Мені вони навіть смачніші, ніж відбивні з м’яса! Приготуйте хоч на пробу – не пошкодуєте!

Інгредієнти:

  • 2 кабачки,
  • 125 г сиру,
  • 4 яйця,
  • сіль,
  • суміш перців,
  • паприка за смаком,
  • 100 г сухарів панірувальних,
  • 50 г борошна,
  • 125 г сметани,
  • 50 г майонезу,
  • 2 зубчики часнику та кріп.

Кабачки нарізати вздовж на скибочки товщиною до 3-5 мм. Злегка відбити, посолити, поперчити та залишити на 10 хвилин. Для панірування змішати панірувальні сухарі з борошном. Для кляру збити яйця із сіллю, травами, спеціями та паприкою, додати тертий сир і перемішати.

Кожну скибочку кабачка обваляти в сухарях, потім обмочити в клярі з усіх боків. Смажити на сковороді до золотистої скоринки, подати зі сметаною та зеленню.

Спробуйте також: Рецепт салату “Олів’є” з грибами без майонезу.

Рецепт салату “Олів’є” з грибами без майонезу


Залишити коментар