Рецепт салату “Олів’є” з грибами без майонезу
Фото: Марина Хвиль.
Пропонуємо незвичайний рецепт приготування салату “Олів’є”: з грибами і без майонезу.
Інгредієнти:
- 300 г маринованих грибів (опеньків),
- 4-5 шт. відвареної картоплі,
- 2 шт. середньої відвареної моркви,
- 2 шт. маринованих огірків,
- 1 свіжий огірок,
- 3 відварених яйця,
- 1 б. консервованого горошку,
- пучок зеленої цибулі,
- сіль,
- чорний перець.
Заправка для салату:
- 4 ст. ложки олії,
- 1 ст. ложка лимонного соку,
- 1 ч. ложка гірчиці.
Відварену картоплю, моркву, яйця, маринований огірок, свіжий огірок, зелену цибулю нарізати дрібним кубиком і викласти в салатницю. До нарізаних овочів додати мариновані опеньки, консервований горошок. Усі інгредієнти добре перемішати ложкою. Приготувати заправку до салату: з’єднати олію (можна використовувати також оливкову), лимонний сік, гірчицю. Добре перемішати заправку до однорідності. Посолити і поперчити до смаку, заправити соусом. Все добре перемішати.
Рецепт і фото Марини Хвиль.
Читайте також: Як приготувати бублики з фаршем на пательні.

Залишити коментар