Рецепт салату “Олів’є” з грибами без майонезу

незвичайний рецепт приготування салату "Олів'є"

Фото: Марина Хвиль.

Пропонуємо незвичайний рецепт приготування салату “Олів’є”: з грибами і без майонезу.

Інгредієнти:

  • 300 г маринованих грибів (опеньків),
  • 4-5 шт. відвареної картоплі,
  • 2 шт. середньої відвареної моркви,
  • 2 шт. маринованих огірків,
  • 1 свіжий огірок,
  • 3 відварених яйця,
  • 1 б. консервованого горошку,
  • пучок зеленої цибулі,
  • сіль,
  • чорний перець.

Заправка для салату:

  • 4 ст. ложки олії,
  • 1 ст. ложка лимонного соку,
  • 1 ч. ложка гірчиці.

Відварену картоплю, моркву, яйця, маринований огірок, свіжий огірок, зелену цибулю нарізати дрібним кубиком і викласти в салатницю. До нарізаних овочів додати мариновані опеньки, консервований горошок. Усі інгредієнти добре перемішати ложкою. Приготувати заправку до салату: з’єднати олію (можна використовувати також оливкову), лимонний сік, гірчицю. Добре перемішати заправку до однорідності. Посолити і поперчити до смаку, заправити соусом. Все добре перемішати.

Рецепт і фото Марини Хвиль.

Читайте також: Як приготувати бублики з фаршем на пательні.


Залишити коментар