Як приготувати бублики з фаршем на пательні

фаршировані бублики

Фото з мережі.

Фаршировані бублики стали популярною стравою серед українців, особливо в умовах, коли потрібно швидко приготувати щось ситне та смачне. Ця закуска нагадує гарячі бутерброди, але є набагато оригінальнішою та простішою у приготуванні.

Для приготування фаршированих бубликів знадобиться мінімальний набір продуктів. 300 г бубликів необхідно залити 500 мл молока. Крім того, потрібен м’ясний фарш (свинячий, яловичий або змішаний), цибуля, курячі яйця, сіль, перець та олія для смаження.

Також можна додати зелень, часник або інші спеції за смаком. Деякі господині використовують тертий сир для додаткової пікантності.

Процес приготування починається з підготовки основи. Бублики заливають теплим молоком та залишають їх так приблизно на 30-50 хвилин, вони мають трохи набухнути та стати м’якими.

Важливо не передержати бублики в молоці, щоб вони не розпалися. Молоко має бути теплим, але не гарячим, інакше бублики можуть розкиснути занадто швидко.

Поки бублики замочуються, готують фарш. Цибулю очищують від шкірки та розрізають, обсмажують до золотистого кольору, потім додають м’ясний фарш. Фарш смажать до готовності, приправляють сіллю та перцем.

Готові набухлі бублики начиняють м’ясним фаршем. Після цього курячі яйця з дрібкою солі та перцю збивають міксером 1-2 хвилини до однорідності.

Начинені бублики занурюють у збиті яйця з усіх боків та смажать на розігрітій сковороді з олією до золотистої скоринки.

Приготування фаршированих бубликів займе близько півгодини, це прекрасний варіант для ситного сніданку або поїздки на природу. Страва подається гарячою, можна доповнити свіжими овочами або зеленню.

Фаршировані бублики можна готувати не лише на сковороді, але й у духовці. У такому випадку їх випікають при температурі 180-200 градусів протягом 15-20 хвилин.

Читайте також: Як приготувати традиційні українські мандрики.

фаршировані бублики
Фото з мережі.

Як приготувати традиційні українські мандрики


Залишити коментар