
Не смажте котлети з курятини, поки не додасте цей овоч

Фото з відкритих джерел
А ви додаєте кабачок до котлет із курячого фаршу. Якщо ні, то неодмінно спробуйте! Котлети вдаються дуже соковиті!
Інгредієнти:
1 середній молодий кабачок,
400 г курячого фаршу,
1 середня цибулина,
1 зубчик часнику,
2 жовтки,
2 ст.л. кукурудзяного крохмалю,
2 ст.л. манної крупи,
спеції за вашим смаком (сіль, перець),
зелень за бажанням,
олія для смаження.
Спосіб приготування:
Натерти кабачок на крупній тертці, відтиснути сік. Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. До овочів додати фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, все добре перемішати ложкою і залишити масу постояти 10 хвилин.
Розігріти сковороду, налити олію, викласти масу ложкою, обсмажити з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Готові котлети подати до будь-якого гарніру або салату.
Залишити коментар