Сб. 14 Червня 2025

Не смажте котлети з курятини, поки не додасте цей овоч

Фото з відкритих джерел

А ви додаєте кабачок до котлет із курячого фаршу. Якщо ні, то неодмінно спробуйте! Котлети вдаються дуже соковиті!

Інгредієнти:

1 середній молодий кабачок,

400 г курячого фаршу,

1 середня цибулина,

1 зубчик часнику,

2 жовтки,

2 ст.л. кукурудзяного крохмалю,

2 ст.л. манної крупи,

спеції за вашим смаком (сіль, перець),

зелень за бажанням,

олія для смаження.

Спосіб приготування:

Натерти кабачок на крупній тертці, відтиснути сік. Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. До овочів додати фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, все добре перемішати ложкою і залишити масу постояти 10 хвилин.

Розігріти сковороду, налити олію, викласти масу ложкою, обсмажити з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Готові котлети подати до будь-якого гарніру або салату.

Рибні оладки з морозилки: простий рецепт


Залишити коментар