
Рибні оладки з морозилки: простий рецепт

Фото: Євгенія Вікторівна.
Рибні оладки – ситна смачна страва нашвидкоруч. Авторка спільноти «Консервація та заготовки на зиму» Євгенія Вікторівна поділилася у дописі на сторінці у Facebook своїм рецептом.
За словами Євгенії Вікторівни, вона завжди має запас відвареної риби без кісток у морозильній камері. Коли готує щось рибне, завжди відкладає частину про запас. Однак для рецепта підійдуть і рибні консерви – у власному соку або в олії.
На 500 грамів рибної м’якоті потрібно:
- 2 яйця
- сіль, перець, мелений коріандр — за смаком
- 1 столова ложка сметани або кефіру
- 2 столові ложки борошна (якщо для людей з діабетом – можна замінити на соєве або вівсяне)
Рибу спершу треба розтерти виделкою. Потім додати всі інгредієнти та перемішати. Тісто залишити «відпочити» на 10 хвилин. Смажити як звичайні оладки – на олії.
Євгенія Вікторівна зазначає, що ці оладки смакують у будь-якому вигляді – щойно з пательні або вже охолодженими. Особливо добре смакують з домашнім майонезом.
Смачного!
Читайте також: Домашня страва «равликом»: рецепт ароматної смакоти з підчеревиною і підливою.
Залишити коментар