Чт. 20 Березня 2025

Ніжний салат з курки та яєць

салат із відвареного курячого філе

Фото: Марина Дієтолог Онлайн.

Салат із відвареного курячого філе, яєць, зеленої цибулі та сметани. Він виходить ніжним, ситним і дуже смачним. Його можна подавати як самостійну страву або використовувати як начинку для бутербродів.

Інгредієнти:

  • 2 курячі яйця
  • 1 відварене куряче філе (або 150 г запеченої курки)
  • 3-4 пір’їни зеленої цибулі
  • 2 ст. л. сметани (15-20%)
  • 1 ч. л. гірчиці (за бажанням, для пікантності)
  • Сіль, перець – за смаком
  • 1/2 ч. л. лимонного соку (за бажанням)
  • 1 огірок (для свіжості)

Приготування:

Яйця відварити круто (10 хвилин після закипання), остудити, очистити і нарізати кубиками.

Куряче філе нарізати дрібними шматочками або розібрати на волокна.

Огірок нарізати кубиками, якщо він соковитий, можна трохи відтиснути сік.

Зелену цибулю дрібно нарізати.

У мисці змішати всі інгредієнти, додати сметану, гірчицю, сіль, перець та лимонний сік.

Гарно перемішати і дати настоятися 10 хвилин.

Салат можна подати в тарталетках або на тості.

Смачного!

Читайте також: Рецепт смачного салату з моркви та селери.

Рецепт смачного салату з моркви та селери


Залишити коментар