
Ніжний салат з курки та яєць

Фото: Марина Дієтолог Онлайн.
Салат із відвареного курячого філе, яєць, зеленої цибулі та сметани. Він виходить ніжним, ситним і дуже смачним. Його можна подавати як самостійну страву або використовувати як начинку для бутербродів.
Інгредієнти:
- 2 курячі яйця
- 1 відварене куряче філе (або 150 г запеченої курки)
- 3-4 пір’їни зеленої цибулі
- 2 ст. л. сметани (15-20%)
- 1 ч. л. гірчиці (за бажанням, для пікантності)
- Сіль, перець – за смаком
- 1/2 ч. л. лимонного соку (за бажанням)
- 1 огірок (для свіжості)
Приготування:
Яйця відварити круто (10 хвилин після закипання), остудити, очистити і нарізати кубиками.
Куряче філе нарізати дрібними шматочками або розібрати на волокна.
Огірок нарізати кубиками, якщо він соковитий, можна трохи відтиснути сік.
Зелену цибулю дрібно нарізати.
У мисці змішати всі інгредієнти, додати сметану, гірчицю, сіль, перець та лимонний сік.
Гарно перемішати і дати настоятися 10 хвилин.
Салат можна подати в тарталетках або на тості.
Смачного!
Читайте також: Рецепт смачного салату з моркви та селери.
Залишити коментар