Чт. 20 Березня 2025

Рецепт смачного салату з моркви та селери

Цей салат — чудовий вибір для тих, хто хоче отримати смачний і корисний перекус. Яскраві кольори моркви та селери, а також їхній хрусткий смак роблять страву не лише привабливою на вигляд, але й дуже смачною. Ідеально підходить для легкого обіду або гарніру до основної страви.

Інгредієнти:

  • половина кореня селери,
  • 1 велика морквина,
  • жменя горіхів,
  • 2-3 ст. л. оливкової олії,
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту,
  • прованські трави,
  • 1 ч. л. меду,
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці,
  • сіль,
  • перець чорний мелений.

Спосіб приготування:

Горіхи підсушити на сковорідці. Охолодити та змолоти у млинку. Натерти на тертці для корейської моркви селеру.

На цій самій тертці натерти моркву. Приготувати заправку та дати їй настоятися хвилин 5-10.

Всі складники змішати, заправити заправкою.

Подавати салат можна одразу ж, проте через годинку він стає ще смачнішим, адже овочі повністю просочуються заправкою.


Залишити коментар