
Рецепт смачного салату з моркви та селери

Цей салат — чудовий вибір для тих, хто хоче отримати смачний і корисний перекус. Яскраві кольори моркви та селери, а також їхній хрусткий смак роблять страву не лише привабливою на вигляд, але й дуже смачною. Ідеально підходить для легкого обіду або гарніру до основної страви.
Інгредієнти:
- половина кореня селери,
- 1 велика морквина,
- жменя горіхів,
- 2-3 ст. л. оливкової олії,
- 1 ст. л. бальзамічного оцту,
- прованські трави,
- 1 ч. л. меду,
- 1 ч. л. діжонської гірчиці,
- сіль,
- перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
Горіхи підсушити на сковорідці. Охолодити та змолоти у млинку. Натерти на тертці для корейської моркви селеру.
На цій самій тертці натерти моркву. Приготувати заправку та дати їй настоятися хвилин 5-10.
Всі складники змішати, заправити заправкою.
Подавати салат можна одразу ж, проте через годинку він стає ще смачнішим, адже овочі повністю просочуються заправкою.
Залишити коментар