Ср. 6 Листопадаа 2024

Рецепт буряка по-корейськи

Фото з відкритих джерел.

Буряк по-корейський геть некалорійний, тому цю страву можна й на вечерю. Головне – обрати солодкий і соковитий буряк.

Інгредієнти:

500 грамів буряка;

4 зубчики часнику;

4 столові ложки олії;

4 столові ложки оцту 9%;

1 чайна ложка цукру;

половина чайної ложки солі;

2 третини чайної ложки меленого коріандру;

чверть чайної ложки меленого чорного перцю;

чверть чайної ложки червоного меленого перцю.

Спосіб приготування:

Помийте та почистіть сирий буряк. Натерти на тертці для корейської моркви. Вичавте часник і додайте сіль, перець, цукор та коріандр у центр миски з буряком.

Полийте оцтом буряк ближче до бортів миски. Олію розігрійте на пательні або в сотейнику та полийте спеції.

Перемішайте та скуштуйте салат. Якщо треба, додайте ще цукор або оцет до смаку. Залиште буряк по-корейськи настоятися. Години через 3 його вже можна подавати до столу.


Залишити коментар