Сб. 21 Грудня 2024

Оновлений рецепт вінегрету з неочікуваним смаком

рецепт вінегрету

Фото Ukr.Media

Цей рецепт пропонує оригінальний підхід до приготування класичного вінегрету, додаючи йому нових смакових відтінків завдяки використанню діжонської гірчиці та яблучного оцту. Простий у приготуванні, але насичений смаком, цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого столу.

Нетрадиційний, але дуже смачний вінегрет, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти для оновленого вінегрету

  • Буряк (запечений або відварений) — 1 шт.
  • Морква (відварена чи запечена) — 1 шт.
  • Огірок солоний — 1 шт.
  • Цибуля — 0,5 шт.
  • Діжонська гірчиця — 1 ст.л.
  • Оцет яблучний — 1 ст.л.
  • Олія оливкова — 2 ст.л.
  • Сіль
  • Зелень за бажанням

Покрокове приготування оригінального вінегрету

Наріжте буряки тонкою соломкою. Додайте до них оцет та гірчицю. Перемішайте і дайте настоятися 15-20 хвилин. У цей час наріжте такою ж соломкою солоний огірок та моркву, цибулю — півкільцями. Додайте овочі до буряків, заправте оливковою олією та перемішайте. Можна посолити до смаку.

Секрет неперевершеного смаку

Чим простіше блюдо, тим воно смачніше. Так і з цим салатом. Дуже просто і дуже смачно! Дайте салату настоятися хоча б пару годин у холодильнику — так він ще смачніший!

Раніше ми писали про салат з абрикосами та бринзою.

Салат з абрикосами та бринзою


Залишити коментар