Нд. 16 Червня 2024

Теплиці на замовлення: як вибрати оптимальний варіант для ваших рослин?

Коли недостатньо можливостей, які пропонує стандартний полікарбонатний парник, можна замовити виготовлення теплиць у спеціалізованої компанії в Україні. У такому разі ви отримаєте конструкцію під ваші індивідуальні розміри. Звернувшись до надійного виробника, ви отримаєте споруду, виконану із захищеного від корозії металу та з використанням якісного полікарбонату. При цьому ціна залишиться на прийнятному рівні.

Завдяки виготовленню теплиць на замовлення ви зможете вирішити кілька важливих задач одночасно. Готовий комплекс гармонійно вписується в навколишній ландшафт, при цьому ширина та довжина відповідають вільному простору. Ви зможете з комфортом доглядати за рослинами, при цьому будуть створені оптимальні умови для будь-яких культур.

Виготовлення теплиць на замовлення: що враховується під час розробки?

Будівництво парників можливе за шаблоном та індивідуально. Виробництво тепличних конструкцій за індивідуальними параметрами передбачає деякі важливі моменти:

  • Розташування теплиці. В цьому випадку необхідно визначити, де встановлювати парник згідно зі сторонами сонця. Якщо будова стоїть з півдня на північ, то це оптимальне рішення для весняно-осінньої експлуатації. Довга сторона освітлюватиметься лише вранці та ввечері, що не дасть перегріватись теплиці вдень. Розташування зі сходу на захід застосовується до зимових моделей, оскільки буде забезпечено більше сонячного світла вдень.
  • Вибір культури для вирощування. Це безпосередньо впливає на форму конструкції, її висоту, і навіть на весь процес функціонування.
  • Обмеженість простору дільниці. Парник на замовлення передбачає врахування побажань клієнта, виходячи з особливостей території. При виготовленні береться до уваги певна ділянка під теплицю, і від її розмірів та конфігурації необхідно відштовхуватися під час створення будівлі.
  • Особисті побажання клієнта. Виробник завжди враховує думку замовника та те, якою він бачить майбутню теплицю.

Стандартні моделі в основному виготовляються арочними та двосхилими. При індивідуальному плануванні вони можуть бути, наприклад, напіварочними або односхилими арочними.

Характеристики теплиць на замовлення

Каркас найчастіше виконується з оцинкованої профільної труби з перерізом 20х20 та 40х20 мм. Йому не страшна корозія, що підвищує термін експлуатації. Для обшивки застосовується стільниковий полікарбонат завтовшки від 3 до 10 мм. Матеріал додатково передбачає шар із захистом від UV-променів.

Конструкційно продумано розташування дверей та кватирок, щоб здійснювати провітрювання та формувати оптимальний мікроклімат. Теплиці за індивідуальними розмірами поставляються з усім необхідним для збирання конструкції. Монтаж – простий та не займає багато часу.


Залишити коментар