Львівські сирники на сніданок – покроковий рецепт

Такі смачні сирники я вперше скуштувала у Львові. Вони ідеальні! Приготувати сирники на сніданок – це завжди гарна ідея!

Інгредієнти:

400 г сиру

1 яйце

1-2 ст. ложки цукру

1 ст. ложки борошна

ванільний екстракт

Спосіб приготування:

Сир повинен бути сухуватий (якщо у вас вологий, то спробуйте процідити його за допомогою марлі). Яйце збити з цукром, додати сир, ваніль, борошно. Усе добре розмішати.

Брати добру столову ложку маси, формувати сирничок, обкачати його у борошні, струсити залишки і смажити на невеликому вогні на олії по 3-4 хв з кожного боку (до рум’яності).

Найкраще смакують сирники з хорошою молодкою домашньою сметанкою!

Як приготувати жовті яйця – рецепт


Залишити коментар