Нд. 19 Травня 2024

Як волинянам отримати доплату у розмірі 2 тис грн за корову

Суб’єкти господарювання, які провадять діяльність у галузі тваринництва та утримують від 3 до 50 голів ВРХ та власники особистих селянських господарств можуть подати документи та отримати 2 тисячі гривень за утримання корів.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Кому можна отримати гроші

Хто може бути отримувачем:

  1. Дотація надається за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняку ВРХ до 13 місячного віку, який народжений у їхніх господарствах.
  2. Дотація надається за кожні шість місяців утримання молодняку ВРХ з наростаючим підсумком з урахуванням віку тварин у розмірі:
  • за перші шість місяців утримання від народження — 700 гривень за голову
  • за наступні шість місяців утримання — 1300 гривень за голову.

Загальний обсяг дотації не може перевищувати 2000 гривень із розрахунку за одну голову молодняку ВРХ.

Що для цього потрібно зробити

Для отримання дотації за молодняк ВРХ, якому в листопаді та грудні 2023 року виповнилось 12 місяців, документи приймаються до 1 червня поточного року в разі надання витягу з Єдиного державного реєстру тварин станом на дату досягнення твариною 12-місячного віку, що підтверджує наявність в господарстві такого молодняку.

Для отримання дотації отримувачі двічі на рік: по 31 травня та 31 жовтня 2024 року подають за місцезнаходженням господарства старостам старостинських округів Луцької міської ради пакет документів.

У червні проведуть агромаркетингову конференцію “Коммбайн 2024”


Залишити коментар