“Прорив року”: МХП піднялася на 25 позицій у рейтингу найкращих роботодавців від Forbes

Компанія МХП увійшла до рейтингу найкращих роботодавців України 2024 року за версією Forbes, здійснивши неймовірний стрибок із 34 на 9 позицію. Компанія отримала номінацію “Прорив року” та стала першою у своїй галузі, відзначившись інноваційними підходами до розвитку персоналу.

“Для нас MHP – це Many Happy People, і ми працюємо з комплексом чинників, які роблять щасливими людей МХП. Зокрема, ми пропонуємо можливості персонального розвитку та кар’єрного зростання, ми даємо повноваження втілювати сміливі і масштабні проєкти, ми заохочуємо розвиток культури відкритості та взаємодії, ми працюємо з різними форматами мотивації та винагороди, які враховують специфіку бізнесів, котрі об’єднує МХП. Тож це досягнення є результатом величезних зусиль всієї нашої команди, яка працює над створенням сміливого, відкритого та успішного середовища для усіх співробітників”, – зазначає Андрій Булах, заступник голови правління МХП.

Рейтинг 50 найкращих роботодавців України 2024 року складений Forbes Ukraine у співпраці з сайтом пошуку роботи robota.ua. У дослідженні врахували відповіді співробітників (70%), оцінки експертів з пошуку кадрів та профільних редакторів Forbes Ukraine (20%), а також інформацію з відкритих джерел (10%).

МХП активно інвестує у навчання та розвиток персоналу, зокрема у перепідготовку та підвищення кваліфікації, запрошуючи молодих фахівців на стажування та залучаючи жінок професій, які традиційно вважалися чоловічими. Важливими аспектами діяльності компанії є реалізація програми адаптації ветеранів та підтримка ментального здоров’я працівників.

Інноваційні підходи до управління персоналом МХП включають програми психологічної стійкості лідерів (SIY) і міжнародну методологію оцінки персоналу Hogan, що дозволяє працівникам зростати та досягати успіхів у своєму розвитку. Компанія також використовує систему OKR (Objectives and Key Results), яка допомагає правильно ставити цілі та підвищувати продуктивність.

Нагадаємо, минулого року компанія МХП також увійшла до списку кращих роботодавців для ветеранів бойових дій від Forbes Ukraine.


Залишити коментар