Пт. 17 Травня 2024

Водіїв, які здійснюють міжнародні перевезення, зустрічають на кордоні представники ТЦК

Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України повідомила, що водіїв, які виконують міжнародні рейси, представники ТЦК разом з поліцейськими забирають безпосередньо з транспортних засобів: опломбовані авто лишаються на узбіччі.

Про це пише In Poland.

Для зʼясування даної інформації ми звернулися до АсМАПУ. Представники асоціації підтвердили, що такі випадки не поодинокі. Співробітники ТЦК та поліції зупиняють авто для перевірки, потім водіїв супроводжують до найближчого відділу комплектування. При цьому опломбовані транспортні засоби разом з вантажем залишаються на узбіччі. Вони так стоять поки не прибуде інший водій, який продовжить шлях.

Як нам розповіли, деяких водіїв після проходження медогляду було мобілізовано.

Президент АсМАПУ Леонід Костюченко звернувся з офіційним листом до премʼєр-міністра України, в якому закликав «звернути увагу на такі випадки і не допускати їх у майбутньому». Костюченко наголосив, що відповідно до закону про критичну інфраструктуру, транспортні перевезення належать до життєво важливих послуг. Також очільник асоціації запропонував міністрам оборони та інфраструктури зустрітися з перевізниками та знайти шляхи вирішення проблеми.


Залишити коментар