Паску “Тирамісу” готують із заварною кавою

Якщо ти перепробувала найрізноманітніші рецепти пасок і шукаєш щось новеньке, тоді сирна паска тирамісу – для тебе. Поєднання печива савоярді, кави, кисломолочного сиру, згущеного молока й інших смачних інгредієнтів нетипове для нашої кухні, але яке ж воно незвичне! Ти будеш у захваті від результату – гарантуємо.

Інгредієнти:

500 г кисломолочного сиру

100 мл заварної кави

8 шт. печива савоярді

70 мл йогурту

60 г цукру

70 г згущеного молока

50 г вершкового масла

15 г какао-порошку

Спосіб приготування:

Спочатку завари каву і залиши, нехай охолоне. До кисломолочного сиру додай вершкове масло, йогурт (або сметану), цукор, згущене молоко і перебий блендером до однорідної гладкої маси.

Форму для сирної паски застели марлею, постав на тарілку і сформуй пасочку. Спочатку виклади на дно форми сирну масу товщиною 2 см. Потім занур печиво савоярді у каву, виклади на сирний шар і притруси какао.

Далі знову шар сирної маси, печиво, змочене у каву, і какао. І так до кінця, поки не закінчаться інгредієнти.

Накрий паску кінцями марлі та постав зверху тарілку або гніт. Відправ паску в холодильник на ніч. Потім виклади її на тарілку, зніми марлю, а зверху посип какао. Смачного!

Весільні пряники, що нагадують вишиванку, випікають на Рахівщині


Залишити коментар