Пн. 29 Квітня 2024

У бельгійських супермаркетах встановили сканери для авокадо

Надто твердий, занадто зелений або перестиглий: знайти ідеальний авокадо в супермаркеті іноді важко. Проте мережа супермаркетів Джамбо знайшла зручне рішення. Відтепер їхні магазини Ranst і Veurne у Бельгії можуть похвалитися рентгенівським пристроєм, який покаже вам, як саме виглядає ваше авокадо всередині. 

Щоб побачити точний статус вашого авокадо, все, що вам потрібно зробити, це потримати його перед сканером. За кілька секунд ви дізнаєтесь, у якому стані ваш улюблений зелений фрукт, повідомляє Fresh Plaza.

Сканер авокадо використовує міні-рентгенівський знімок для перевірки рівня цукру, води та крохмалю. Він використовує цю інформацію для визначення внутрішньої текстури авокадо. Оцінка на пристрої показує, наскільки стиглий ваш авокадо.

Отже, більше не потрібно вичавлювати авокадо, щоб оцінити його стиглість. Філіп Калліо, який керує Jumbo Ranst, каже: «Наш новий сканер авокадо тепер дозволяє покупцям без зусиль вибрати ідеальний авокадо, не стискаючи фрукти. Ми хочемо запропонувати кожному, хто робить тут покупки, позитивні враження, і сканер сприяє цьому. Це веселе доповнення до досвіду покупок і показує, що ми прагнемо надавати нашим клієнтам найкращий сервіс».

Це вперше в Бельгії, хоча Jumbo почав використовувати щось подібне в Нідерландах у листопаді минулого року.

Вчені створили трансгенну корову, яка дає молоко з інсуліном


Залишити коментар